Antena 3 CNN Politică Prefectul din Mehedinţi, Nicolae Drăghiea: Am fost ameninţat de un lider PDL

Prefectul din Mehedinţi, Nicolae Drăghiea: Am fost ameninţat de un lider PDL

Prefectul din Mehedinţi, Nicolae Drăghiea: Am fost ameninţat de un lider PDL
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    08 Noi 2012   •   21:10

Prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, a declarat joi seara, la Antena 3, că a fost ameninţat de un lider PDL, în speţă senatorul Mihai Stănişoară, şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

Drăghiea susţine că incidentul s-a întâmplat chiar în biroul său, când a primit un grup de 30 de membri ARD, în frunte cu Stănişoară.

"S-a petrecut chiar în biroul meu. Eu i-am primit cordial pe cei care mi-au dat un document 'Cartea neagră a guvernării USL', un document pe care mi-au spus să-l înmânez Guvernului şi, apoi, au început să mă ameninţe", a declarat Nicolae Drăghiea, într-o intervenţie telefonică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

"În final, când s-a întors să plece, i-am solicitat senatorului Stănişoară ca protestul său să nu degenereze în acte de violenţă. Din păcate, ajuns în biroul meu m-a ameninţat, mi-a spus că o să-mi plesnească inima curând şi a plecat", a povestit Drăghiea.

Surse din Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul Poliţiei Judeţului au confirmat incidentul produs la Prefectura Mehedinţi şi au precizat că se fac verificări privind identificarea tuturor persoanelor care s-au manifestat agresiv faţă de reprezentantul Guvernului în teritoriu, informează Agerpres.

De asemenea, autorităţile au spus că vor lua decizia sancţionării celor vinovaţi în eventualitatea în care cazul nu va fi declinat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie a României, competentă cu anchetarea senatorul Stănişoară.

Parlamentarul Mihai Stănişoară, candidat în Colegiul I la Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.






×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close