Premierul Ponta: Sebastian Ghiţă nu va fi ministru

de M.Z.    |    17 Dec 2012   •   15:11
Premierul Ponta: Sebastian Ghiţă nu va fi ministru Foto: Mediafax

Sebastian Ghiţă nu va fi ministru, iar numele lui a apărut ca urmare "a unui război între trusturile de presă", a spus premierul Victor Ponta, luni, la Palatul Parlamentului.

"Nu ştiu ce războaie aveţi voi între patroni, domnul Ghiţă nu va fi ministru, voi aveţi războaie între televiziuni, vă rog eu frumos nu ne băgaţi. Dacă v-a spus careva dintre colegii mei, cine v-a spus v-a minţit sau şi-a bătut joc", a adăugat Ponta, potrivit Agerpres.

Numele lui Sebastian Ghiţă a fost vehiculat ca fiind propus pentru postul de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost ales deputat de Prahova cu aproximativ 70% din voturi.

Sebastian Ghiţă a candidat din partea USL, el fiind membru al PSD Prahova de mai mulţi ani. Omul de afaceri nu a mai deţinut funcţii publice în administraţia locală sau centrală. El este finanţator al echipei de baschet Asesoft Ploieşti şi patron al televiziunii de ştiri RTV.

Numele său este legat şi de dosarul în care fostul patron al Realitatea TV Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat, în luna iunie, la un de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.


Parteneri
x close