Antena 3 CNN Politică Previziuni dure pentru români din partea lui Ponta: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Previziuni dure pentru români din partea lui Ponta: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Previziuni dure pentru români din partea lui Ponta: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”
17 Noi 2018   •   10:47

Previziuni dure pentru români vin din partea fostului premier, Victor Ponta. Acesta susţine că în doi ani vom resimţi efectele promisiunilor făcute în ajun de an electoral, iar România riscă să ajungă în aceeaşi situaţie grea din punct de vedere financiar. Nu am învăţat din greşeli, spune Ponta.

„Cifrele reale arată foarte rău şi arată că ne ducem spre un zid. Se pare că suntem blestemaţi să repetăm anul 2009 şi e păcat! Întotdeauna mi-aduc aminte de Adrian Păunescu şi de Ultima Noapte pe Atlantida, în care spunea ce discursuri sforăitoare se ţineau şi apa venea aproape la gură.

În 2009 aveam campanie electorală, era criză, dar nimeni nu o recunoştea. Şi după ce s-au terminat alegerile, a venit dezastrul. Cifrele arată toate un dezastru în 2020. legat de banii de salarii, de pensii, de investiţii, de venituri la buget, de fonduri europene, dar nimeni nu va recunoaşte acest lucru la anul. La anul, toată lumea va spune alegătoriulor că e perfect, că e foarte bine, se vor lupta cu dosare, cu protocoale.

În 2020, indiferent cine va fi preşedinte, va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată, vine factura! Nu sunt optimist din acest punct de vedere, dar poporul român e un popor rezistent”, a spus Ponta. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta previziuni romani
Parteneri
Detalii cutremurătoare din cazul copilei ucise de părinți cu apă clocotită
x close