Antena 3 CNN Politică Primăriţele! Elena Udrea şi Irina Schrotter ar putea conduce Bucureştiul şi Iaşiul

Primăriţele! Elena Udrea şi Irina Schrotter ar putea conduce Bucureştiul şi Iaşiul

Primăriţele! Elena Udrea şi Irina Schrotter ar putea conduce Bucureştiul şi Iaşiul
30 Ian 2008   •   12:14

Se apropie alegerile locale, iar partidele au început deja să-şi facă primele calcule pentru listele de candidaţi. Surpriza cea mare s-ar putea produce la Bucureşti, unde tabăra lui Traian Băsescu încearcă să-i pregătească actualului preşedinte şi fost primar al Capitalei un urmaş pe măsură. Potrivit publicaţiei Cancan, PLD, partidul preşedintelui, vrea să o propună drept candidată la Bucureşti pe însăşi Elena Udrea (foto stânga). Blonda de la drept are toate atuurile să fie pe placul şefului statului. În ultima vreme i-a fost mereu în preajmă, iar presa a putut constata că aproape toate declaraţiile importante făcute de Băsescu sunt anunţate în prealabil de Elena Udrea.

Aşa că, pentru a nu-l supăra pe mai marele ţării, liderii PLD-işti ar putea "înghiţi" candidatura frumoasei blonde la primăria Capitalei. Chiar dacă Videanu ar putea plânge de necaz dacă această informaţie se concretizează, este cert că acest lucru se va întâmpla prin vreo excursie în străinătate şi nu în faţa televizorului, ca în cazul Stolojan - Băsescu.

Până una alta, Elena Udrea ar putea deveni prima primăriţă a Capitalei, având mai apoi de îndurat lupta cu marea asfaltare, desele inundaţii, ori ninsorile care pică mereu pe nepregătite. Până acum a demonstrat că a reuşit să facă faţă vitregiilor politicii. Din fotoliul de primăriţă, lucrurile s-ar putea vedea însă mai puţin... decoltat.

Irina Schrotter, candidat de Iaşi

O altă femeie de succes doreşte şi ea să candideze la primăria unui mare oraş din România. Este vorba de creatoarea de modă Irina Schrotter (foto dreapta), care vrea să devină edilul şef al Iaşului. Intenţia sa îi dă deja destule bătăi de cap actualului primar, Gheorghe Nichita, care nu vede cu ochi buni o astfel de candidatură. Irina a demonstrat până acum că este o femeie de succes, afacerile sale din domeniul modei fiind o dovadă în acest sens. Rămâne de văzut dacă şi locuitorii Iaşului îi vor da credit, pentru a demonstra că moda femeilor în politică prinde deja contur.

P.S. 1 - Primele reacţii la intenţia Elenei Udrea de a candida la primăria Capitalei au apărut deja pe bloguri. Mai exact, pe danandronic.ro. Fostul consilier politic PSD, actual consilier politic PNL, se declară pregătit gramatical să o susţină pe blonda de la drept la primărie. Cu un titlu demn de Finkelstein si Silberstein, Dan Andronic e bărbat şi declară sec: "Mi-e îmi place blonda!" (vezi foto).



Acum, rămâne de văzut dacă gramatica consilierului politic a fost influenţată doar de farmecele blondei, ori pur şi simplu Dan Andronic nu şi-a prea plătit în ultima vreme propriul consilier lingvist. Apropo, se prefigurează vreo ofertă specială pentru George Pruteanu?

P.S. 2 - Între timp, Dan Andronic şi-a corectat pe blog greşeala gramaticală. Să se fi prezentat aşa repede George Pruteanu la serviciu?

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close