Antena 3 CNN Politică Primul miting Geoană - Antonescu: Candidatul PSD şi-a împletit propriul slogan cu cel al PNL

Primul miting Geoană - Antonescu: Candidatul PSD şi-a împletit propriul slogan cu cel al PNL

Primul miting Geoană - Antonescu: Candidatul PSD şi-a împletit propriul slogan cu cel al PNL
Sursa foto: Mircea Geoanã
27 Noi 2009   •   18:15

Nu am tranzacţionat nici un portofoliu din guvern şi nici voturile românilor, ci am bătut palma la capătul unei discuţii de numai 10 minute sub semnul unei singure Românii, a bunului simţ, a afirmat vineri candidatul PSD, Mircea Geoană la primul miting la care a participat alături de fostul său rival pentru Cotroceni, liberalul Crin Antonescu. Pentru a demonstra soliditatea noii alianţe politice perfectate sub umbrela proiectului Iohannis, liderul social-democrat nu a ezitat să lipească sloganul de campanie folosit de PNL în primul tur al alegerilor prezidenţiale, cu propriul său slogan electoral.
?Sunt mândru şi onorat să fiu pe scena alături de un om deosebit de un om care a înţeles să facă o politică diferită de cea până acum. Garantez, alături de domnul Crin Antonescu, că vom face o altă politică la 20 de ani de la Revoluţie. Discuţia noastră după turul întâtia durat numai 10 minute. În 10 minute ne-am dat mâna, am înţeles că nu mai e loc de orgolii personale şi că 5 ani de Băsescu pentru România reprezintă o pacoste pe care avem obligaţia să o înlăturăm. Nu am tranzacţionat nici o funcţie şi nu am împărţit guvernul până nu vom discuta cu domnul Iohannis şi nu vom impune un alt mod de a face politică ? a susţinut Geoană, la Braşov.
Liderul PSD a subliniat că nici o idelogie politică nu este pefectă de aceea s-a ajuns la această înţelegere şi a arătat că este dispus să colaboreze cu toate formaţiunile politice, inclusiv cu acelea care nu-i susţin în prezent candidatura, pentru ceea ce el a numit ?o singură Românie, o Românie a bunului simţ", de fapt o surprapunere a sloganurilor electorale cu care PSD şi PNL au concurat în cursa pentru Cotroceni.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close