Antena 3 CNN Politică Program de guvernare PSD-PC: drumuri mai bune şi Geoană premier

Program de guvernare PSD-PC: drumuri mai bune şi Geoană premier

Program de guvernare PSD-PC: drumuri mai bune şi Geoană premier
12 Iul 2008   •   11:46

Alianţa PSD- PC şi-a prezentat programul de guvernare, un program care pune accent pe protecţia socială, pe dezvoltarea infrastructurii, dar şi pe stimularea micilor întreprinzători. Creşterea pensiilor şi reducerea TVA la alimentele de bază sunt alte două puncte importante din oferta de guvernare, lansată în dezbatere publică.

Drumurile sunt încă una din priorităţile Alianţei PSD-PC, care îşi propune să construiască în patru ani, 1.000 de kilometri de autostradă, centurile aferente marilor oraşe, dar şi alţi 1.000 de kilometri de căi ferate. De asemenea se are în vedere construirea a opt stadioane naţionale la nivelul standardelor UEFA.

Mircea Geoană a anunţat că oferta de guvernare a Alianţei PSD-PC se bazează pe păstrarea impozitului pe profit la nivelul actual de 16% La rândul său, preşedintele patridului Conservator Daniela Popa a declarat că principala preocupare a Alianţei este de a găsi soluţii la problemele oamenilor.

Ca o avanpremieră a viitoarei scheme politice a alianţei PSD-PC, preşedintele conservator Daniela Popa a lăsat să se înţeleagă că Mircea Geoană ar pute fi viitorul prim-ministru al României.

Antena3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close