Antena 3 CNN Politică Propuneri de EXCLUDERE din PNL. Tensiuni la prima şedinţă a liberalilor după învestirea Guvernului USL

Propuneri de EXCLUDERE din PNL. Tensiuni la prima şedinţă a liberalilor după învestirea Guvernului USL

Propuneri de EXCLUDERE din PNL. Tensiuni la prima şedinţă a liberalilor după învestirea Guvernului USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Ian 2013   •   10:58

Conducerea PNL s-a reunit în şedinţăpentru prima oară după învestirea Guvernului USL, în decembrie. Tensiunile nu lipsesc nici din Partidul Naţional Liberal.

La şedinţă au fost discutate criticile aduse conducerii de Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, cu privire la cooptarea lui George Becali în PNL, la propunerea lui Crin Antonescu.

Totodată, liberalii au discutat despre posibila excludere din partid a lui Cătălin Cherecheş, primarul oraşului Baia Mare. Şi deputatul PNL Octavian Bot a fost propus pentru excludere în şedinţa BPC a PNL.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, luni, că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid.

 "Cine încalcă statutul, indiferent ce funcţie şi ce demnitate are, trebuie să suporte rigorile statutului. Domnul primar Cherecheş, înţeleg nu numai de la Antonescu, ci de la foarte mulţi colegi, inclusiv din judeţ, că s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid", a spus Haşotti, citat de Mediafax.

Haşotti a precizat că nu a auzit să se discute de excluderea din partid în cazul altor liberali în afară de Cherecheş.

Liderul senatorilor PNL a precizat că eventuala excludere a lui Cherecheş va fi propusă Delegaţiei Permanente, pentru că acesta este primar de reşedinţă de judeţ.
   
În prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, s-au dezbătut subiecte precum validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor şi posibilele excluderi din partid.













×
Subiecte în articol: Catalin Chereches andrei chiliman PNL
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close