Antena 3 CNN Politică PSD, acuzații grave cu privire la Nicușor Dan. ”Nu poate ascunde adevărul!”

PSD, acuzații grave cu privire la Nicușor Dan. ”Nu poate ascunde adevărul!”

Reprezentanții PSD condamnă dur modul de acționare al autorităților în privința lui Nicușor Dan, care a fost prins circulând cu un autoturism care avea ITP-ul expirat. ”Guvernul PNL îl pune pe Nicușor Dan mai presus de lege, dar nu poate ascunde adevărul: e trist că vrei să conduci un oraș când nu ești în stare să conduci legal o mașină”.

PSD, acuzații grave cu privire la Nicușor Dan. ”Nu poate ascunde adevărul!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    03 Aug 2020   •   12:30

”Pentru românii obișnuiți, conducerea unui autoturism fără ITP înseamnă sancțiuni grave, pentru Nicușor Dan, eternul candidat al PNL, înseamnă doar avertisment.

Guvernul PNL îl pune pe Nicușor Dan mai presus de lege, dar nu poate ascunde adevărul: e trist că vrei să conduci un oraș când nu ești în stare să conduci legal o mașină!

PSD: Ce îi este permis lui Nicușor le este interzis oamenilor obișnuiți

Poliția condusă de puterea liberală închide ochii când eternul candidat la Primăria Capitalei este prins circulând cu ITP-ul expirat. Îi dă un simplu avertisment și îl lasă în pace, să nu întârzie omul la propria lansare!

Ce îi este permis lui Nicușor le este interzis, însă, oamenilor obișnuiți. Chiar ministerul lui Vela se lăuda cât de dură e legea, începând din 20 mai, dacă ești prins fără ITP valabil:
- amendă între 1305 și 2900 de lei;
- reținerea certificatului de înmatriculare și reținerea plăcuțelor;
- dovada este emisă fără drept de a conduce”, scriu reprezentanții PSD pe rețeaua socială. 

Nicușor Dan, incident cu Poliția în ziua lansării! ”Îmi asum greșeala”

Nicuşor Dan, candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei, a fost prins fără ITP. Când se deplasa la lansarea candidaturii sale, a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Brigada Rutieră.

Nu e mașina mea, nu m-am uitat în talon să văd când expiră ITP. Am presupus că totul este ok, îmi asum această greșeala”, a zis Nicușor Dan.

Mașina era a fratelui viitoarei soții a lui Nicușor Dan.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close