Antena 3 CNN Politică PSD: Florin Iordache rămâne interimar la Camera Deputaților. Victor Ponta: Este perfect!

PSD: Florin Iordache rămâne interimar la Camera Deputaților. Victor Ponta: Este perfect!

PSD: Florin Iordache rămâne interimar la Camera Deputaților. Victor Ponta: Este perfect!
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2016   •   15:19

Victor Ponta a anunțat, marți, la finalul ședinței PSD de la Palatul Parlamentului, că Florin Iordache rămâne interimar la Camera Deputaților, prin decizia luată de conducerea PSD.

Victor Ponta a precizat anterior că va candida la șefia Camerei Deputaților doar dacă are susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea.

”El a spus că mă dorește. Acum, nu e nicio supărare”

”Dacă domnul Dragnea mă susține, candidez la Cameră. Dacă nu mă susține, nu candidez că nu vreau să ne certăm. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Nu mă susține, nu candidez”, a spus Victor Ponta, înainte de ședința PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, înaintea Comitetului Executiv al PSD, că propunerea pentru şefia Camerei Deputaţilor o va face el, iar unii dintre colegi ''vor da un test de răbdare, de inteligenţă, de maturitate'' în cadrul acestei şedinţe.

Radu Tudor a comentat decizia PSD de astăzi arătând că este o formă prin care Victor Ponta primește o lecție de disciplină de partid.

”Nervozitatea lui Ponta seamănă cu nervozitatea membrilor PSD în momentul în care el și-a dat demisia pe Facebook”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close