Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!

Marcel Ciolacu: Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!

Liderul PSD Marcel Ciolacu este de părere că orice dialog cu Guvernul despre controlul pandemiei se poate face numai după "retragerea măsurilor aberante" și a "restricțiilor fără logică".

Marcel Ciolacu: Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    31 Mar 2021   •   15:19

"Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțați la restricțiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți să provocați doar să provocați haos și tensiune socială!" - susține Marcel Ciolacu într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

În context, liderul PSD propune câteva măsuri concrete care ar duce la îmbunătățirea situațiilor românilor în aceste vremuri dificile. 

"Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulate a angajaților;

Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea;

Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă" - a punctat Marcel Ciolacu.

Ciolacu mai avertizează totodată pe guvernanți să nu îi mai jignească pe românii care au ieșit în stradă împotriva restricțiilor. 

"(...) anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!" - a concluzionat Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD restricţii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close