Antena 3 CNN Politică PSD: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită!

PSD: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită!

Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață: sute de mii de bătrâni și copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea, susțin social-democrații.

PSD: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    20 Ian 2021   •   15:20

Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață: sute de mii de bătrâni și copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea!

În loc de apa caldă promisă în campanie, Dreapta a adus în Capitală Guvernarea Țurțurilor!”, scriu reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială. 

Nicușor Dan: Sunt țări europene în care e o normalitate să ai 19 grade în casă

„O doamnă din Calea Victoriei 155, de exemplu, spune că ea, din 12 ianuarie, are doar 19 grade în casă”, i-a spus moderatorul unei emisiuni lui Nicușor Dan. „Să știți că sunt țări europene în care asta e o normalitate, să ai 19 grade”, a fost răspunsul primarului.

Întrebat la Digi24 dacă instituția pe care o conduce a intenționat ca oamenii să aibă doar 19 grade Celsius în casă, acesta a spus că nu.

„Lumea s-a obișnuit undeva la 22 de grade.Am vrut să evităm riscul...Am fi avut două alternative: să dăm la foarte mulți 22 de grade cu riscul ca unii să aibă 10 grad,e sau să dăm unei părți din București 19 grade”.

„15-20% dintre blocuri” în Capitală au parte de mai puțină căldură pentru a evita riscul unor avarii majore", a completat Nicușor Dan.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan PSD
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close