Antena 3 CNN Politică PSD: "Opriți minciunile! Nu mai furați! Renunțați la abuzuri! Guvernați pentru români, nu pentru interesele electorale"

PSD: "Opriți minciunile! Nu mai furați! Renunțați la abuzuri! Guvernați pentru români, nu pentru interesele electorale"

Românii au fost abandonați complet, în plină pandemie de coronavirus, atât de președintele Klaus Iohannis, cât și de Guvernul României, spun cei din Partidul Social Democrat.

PSD: "Opriți minciunile! Nu mai furați! Renunțați la abuzuri! Guvernați pentru români, nu pentru interesele electorale"
Sursa foto: Hepta
09 Iul 2020   •   17:50

"În loc de soluții concrete, dau vina pe toată lumea pentru creșterea cazurilor pozitive de coronavirus. Cetățenii, oamenii politici, Parlamentul sau alte instituții fundamentale ale democrației sunt găsiți vinovați, doar ei nu! Nicio vorbă despre exemplul dat românilor, de la cel mai înalt nivel. Nicio vorbă despre faptul că cei care au stabilit toate aceste reguli au fost și primii care le-au încălcat", mai spun reprezentanții PSD.

"Opriți minciunile! Nu mai furați!"

Social-democrații îi îndeamnă pe guvernanți să renunțe la furturi, miniciuni și abuzuri și să lupte pentru interesele românilor, nu pentru cele electorale.

"Opriți minciunile! Nu mai furați! Renunțați la abuzuri! Fiți transparenți! Guvernați pentru români, nu doar pentru propriile interese electorale! Sunt singurele lucruri de care românii au acum nevoie, nu de declarații acuzatoare și de pasarea responsabilității!".

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close