Antena 3 CNN Politică PSD: PNL a atacat din nou la CCR legea protejării avuției naționale. Vor să prăduiască ce mai e de prăduit!

PSD: PNL a atacat din nou la CCR legea protejării avuției naționale. Vor să prăduiască ce mai e de prăduit!

Senatorul PSD Daniel Zamfir a afirmat, miercuri, că legea protejării avuției naționale a fost din nou atacată de PNL la CCR „ca să câștige timp să poată prădui ce mai e de prăduit”.

PSD: PNL a atacat din nou la CCR legea protejării avuției naționale. Vor să prăduiască ce mai e de prăduit!
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    04 Noi 2020   •   17:45

„Prăduitorii nu se lasă. Legea protejării avuției naționale a fost din nou atacată de PNL la CCR! Manevra are drept scop menținerea în vigoare a Ordonanței care le permite să vândă CEC-ul, Hidroelectrica, Portul Constanța și tot ce mai are de preț țara asta. Noi am respins această Ordonanță în Parlament, iar ei o atacă la CCR ca să câștige timp să poată prădui ce mai e de prăduit. O manevră josnică, de neiertat”, a scris Daniel Zamfir, pe Facebook.

Reacția senatorului PSD vine după ce Guvernul a atacat la CCR legea pentru acordarea unui stimulent de risc pentru personalul din învățământ în contextul epidemiei COVID-19, precum și legea care respinge OUG care permitea Guvernului să vândă acțiunile unor companii de stat.

PRADUITORII NU SE LASA Legea protejarii avutiei nationale a fost din nou atacata de PNL la CCR! Manevra are drept scop...

Posted by Daniel Catalin Zamfir on Wednesday, November 4, 2020

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close