Antena 3 CNN Politică PSD surprinde din nou! Cum va arăta Guvernul pe care-l propun dacă va trece moțiunea. Paul Stănescu a dat detalii

PSD surprinde din nou! Cum va arăta Guvernul pe care-l propun dacă va trece moțiunea. Paul Stănescu a dat detalii

Moțiunea de cenzură pe care PSD o va depune pe 17 septembrie are șanse minime să treacă sau cel puțin așa arată calculele în acest moment. Social democrații au reușit să strângă doar 205 semnături, iar pentru ca aceasta să aibă câștig de cauză au nevoie de cel puțin 233.

PSD surprinde din nou! Cum va arăta Guvernul pe care-l propun dacă va trece moțiunea. Paul Stănescu a dat detalii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Aug 2020   •   12:10

Cu toate acestea, PSD susține că deja a creionat un guvern, care ar urma să preia portofoliile ocupate astăzi de miniștri Guvernului Orban. Surpriza este că cei care ar urma să ocupe aceste funcții nu sunt membri de partid.

Paul Stănescu a declarat la Digi24 că partidul și-ar dori un guvern tehnocrat până la alegeri, urmând ca abia apoi să numească un executiv politic. Numele premierului ar putea fi Florin Georgescu de la BNR, dar secretarul general al PSD nu a confirmat acest nume.

Paul Stănescu confirmă că PSD vrea un guvern tehnocrat

Paul Stănescu: Chiar dacă e un prim-ministru fost membru de partid și de stânga, cred că nu neapărat trebuie să fie în această perioadă neapărat cu miniștri sau cu reprezentanți în guvern din partid.

Claudiu Pândaru: Deci un guvern tehnocrat.

Paul Stănescu: Exact. Cred că ăsta e termenul cel mai bun. Până la alegeri. Până la alegeri, pentru că așa cum știm cu toții...

Claudiu Pândaru: Asta e o noutate!

Paul Stănescu: Tehnocrat, dar cu o orientare de stânga, cu un program făcut împreună cu prim-ministrul, un program al PSD, un program economic al PSD, fără discuții. În această perioadă foarte grea, trebuie să găsim oamenii cei mai buni, specialiștii cei mai buni. Nu știu dacă cei mai buni specialiști îi găsim în PSD, așa că e o soluție bună un guvern alcătuit din tehnocrați, fie ei și membri de partid.

 

×
Subiecte în articol: Paul Stănescu guvern tehnocrat
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close