Antena 3 CNN Politică PSD va depune plângere penală împotriva lui Băsescu

PSD va depune plângere penală împotriva lui Băsescu

PSD va depune plângere penală împotriva lui Băsescu
11 Iul 2008   •   18:05

PSD va depune plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Plângerea vizează modul în care şeful statului ar fi retrocedat clădirea Ciclop, de pe bulevardul Magheru din Capitală, în perioada în care era primar. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei de vineri PSD-PC, în care reprezentanţii celor două partide au prezentat programul comun de guvernare, cu care speră ca la toamnă să câştige alegerile.

Unul dintre cei mai vehemenţi acuzatori ai preşedintelui Traian Băsescu şi ai sistemului juridic a fost primarul Constanţei. Radu Mazăre este cel care i-a convins pe liderii PSD să voteze documentul prin care se face plângerea penală împotriva şefului statului.

Replica şefului statului a venit printr-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan. “Preşedintele României Traian Băsescu regretă lipsa de maturitate a liderilor PSD, care încearcă să creeze impresia că toţi ceilalţi oameni politici sunt ca ei”, se arată în comunicatul preşedinţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close