Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire: Cazul Rarinca - spirala nemulţumirii explodează

Punctul de Întâlnire: Cazul Rarinca - spirala nemulţumirii explodează

Punctul de Întâlnire: Cazul Rarinca - spirala nemulţumirii explodează
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Mai 2015   •   19:58

 Ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3, a abordat tema cazului Rarinca. 

 
De altfel, Radu Tudor a explicat că acesta nu este primul caz de abuz împotriva unei persoane nevinovate. Înaintea ei a existat şi cazul Maria Cociorvan, o femeie de 72 de ani din Suceava, săltată de mascaţi şi dusă la Bucureşti, pentru o găină şi câteva ouă.

 
Pe de altă parte, Claudiu Săftoiu a explicat că poziţia preşedintelui pe acest caz a fost cât se poate de clară. 
 
"Atitudinea preşedintelui României a fost cât se poate de clară. Îmi pare foarte rău. Pornind de la câteva percepte de campanie, înseamnă că maturizarea această politică vine mai greu. Sunt lucruri care ţin de determinarea acestui Guvern, care vrea să facă justiţie, dar ceea ce decelez eu din toată această zbatere este cum, în urma unor asemenea cazuri, încet-încet- s-a creat o pletoră, atât în media, dar şi în zona analizelor, care pun foarte mari semne de întrebare cu privire la mersul justiţiei? Ajungem să rulăm o campanie virulentă împotriva DNA-ului. Şi aş cere puţină moderaţie, din punctul meu de vedere, în acest sens. Pentru că oamenii care ne privesc rămân cu senzaţia că DNA greşeşte fundamental cu aceste cazuri."
 
 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire radu tudor daniel barbu claudiu saftoiu DNA abuz Mariana Rarinca judecatori procurori presedinte
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close