Antena 3 CNN Politică Q&A. Răzvan Theodorescu: Nuland a venit într-o vizită, care e şi un control

Q&A. Răzvan Theodorescu: Nuland a venit într-o vizită, care e şi un control

Q&A. Răzvan Theodorescu: Nuland a venit într-o vizită, care e şi un control
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Ian 2014   •   21:40

Asistenta secretarului american de Stat pe afaceri europene şi eurasiatice, Victoria Nuland, a venit în România într-o vizită, care este şi un control, apreciază academicianul Răzvan Theodorescu.

"Au venit într-o vizită, care e şi un control, într-o ţară în care ambasada SUA, după opinia mea, e pur decorativă şi nu prea ştie ce se transmită", a spus academicianul Răzvan Theodorescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Theodorescu a mai comentat şi că Nuland "ar fi trebuir să să-l vadă pe Victor Ponta, din moment ce l-a văzut pe Traian Băsescu".

Premierul Victor Ponta nu se afla în ţară atunci când a sosit Victoria Nuland. Vicepremierul Liviu Dragnea declara, vineri, că nu a discutat în ultimele zile cu Victor Ponta pentru că premierul a plecat din ţară după şedinţa de Guvern, precizând că ar putea fi în vizită oficială, dar că nu l-a informat unde merge.

Departamentul de Stat a anunţat, miercuri, că Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului american de Stat, va efectua o vizită în România în perioada 10-11 ianuarie, în cadrul unui turneu european. Nuland s-a întâlnit la Bucureşti cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close