Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: "Buldogul" Vasile Blaga este în stare să muşte şi mâna stăpânului

Radu Tudor: "Buldogul" Vasile Blaga este în stare să muşte şi mâna stăpânului

Radu Tudor: "Buldogul" Vasile Blaga este în stare să muşte şi mâna stăpânului
10 Apr 2008   •   23:28

Emisiunea Sinteza Zilei de joi a dezbătut declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu cu o seară în urmă, care a spus că va negocia direct cu Gazprom un contract privind distribuirea gazelor şi a acuzat de corupţie judecătorii din cazul parcului Bordei. Pe marginea acestor declaraţii analistul Victor Ciutacu a apreciat că "Băsescu este un preşedinte care se hrăneşte din scandaluri şi din ieşiri mediatice."

Jurnalistul Ion Cristoiu a observat că, dacă în 2005, telespectatorii credeau că ceea ce spune preşedintele se transpune şi în fapte, "şi-au dat seama acuma că nu se întâmplă nimic. Mai are un an din mandat şi românii văd ca nu se întâmplă nimic în continuare", a spus Cristoiu.

În a doua parte a emisiunii Sinteza Zilei, subiectul discutat a fost cel al candidaţilor la alegerile locale. În privinţa candidatului PD-L pentru Primăria Capitalei, analistul Radu Tudor a apreciat că ?buldogul Vasile Blaga este în stare să muşte şi mâna stăpânului. Blaga este un tip cu personalitate care ţine mai mult la PD decat la Traian Băsescu?, a spus Radu Tudor.

Ion Cristoiu consideră că alegerile din 2008 nu se vor mai asemăna cu cele de acum patru ani deoarece ?anul acesta nu mai avem un semnal politic al partidelor din opoziţie şi va conta foarte mult candidatul care va convinge că este mai ?gospodar?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close