Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Grindeanu se întoarce într-o poziție guvernamentală cu acordul lui Dragnea. De ce a acceptat șeful PSD acest compromis?

Radu Tudor: Grindeanu se întoarce într-o poziție guvernamentală cu acordul lui Dragnea. De ce a acceptat șeful PSD acest compromis?

Radu Tudor: Grindeanu se întoarce într-o poziție guvernamentală cu acordul lui Dragnea. De ce a acceptat șeful PSD acest compromis?
de M.Z.    |    23 Oct 2017   •   13:35

Revenirea lui Sorin Grindeanu într-o poziție guvernamentală se face cu acordul președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acceptat acest ”compromis”, spune Radu Tudor, după ce fostul premier a fost propus, luni, la șefia ANCOM, de către Mihai Tudose.

”De ce a acceptat Dragnea acest compromis? Pentru că PSD n-are nevoie acum de o ruptură masivă la Timiș (poate nu doar acolo…), unde liderii PSD au demonstrat solidaritate pro-Grindeanu și anti-Dragnea într-o proporție uriașă”, a scris Radu Tudor, pe blog.

”Tudose își mai ia un aliat în interiorul Guvernului. Se întăresc. Încet, dar sigur. După ce a scăpat de Shhaideh, cu un Paul Stănescu ce joacă la ambele capete la fel ca și Marcel Ciolacu – și un Marius Nica loial total – premierul se pregătește să-și cumpere mai multe cravate, pentru momentele oficiale în anii care vin…”, încheie analistul politic Radu Tudor.

Sorin Grindeanu, readus pe scena politică de PSD. Fostul premier, propunerea lui Tudose pentru șefia ANCOM

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close