Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: "Tandemul care va prelua PNL lucreaza deja" | Ce i se reproșează lui Florin Cîțu

Radu Tudor: "Tandemul care va prelua PNL lucreaza deja" | Ce i se reproșează lui Florin Cîțu

Este scandal uriaș în Partidul Naţional Liberal. Florin Cîţu nu mai este dorit la conducerea partidului. Pe surse, acesta le-ar fi transmis colegilor că nu va demisiona. "Tandemul care va prelua PNL lucrează deja", spune Radu Tudor, jurnalist Antena 3, analist politic şi militar.

Radu Tudor: "Tandemul care va prelua PNL lucreaza deja" | Ce i se reproșează lui Florin Cîțu
Sursa foto: radu-tudor.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2022   •   22:08

"Tandemul care va prelua PNL lucrează deja : Nicolae Ciucă preşedinte, Lucian Bode secretar general", scrie Radu Tudor, jurnalist Antena 3, analist politic şi militar, pe blogul său https://radu-tudor.ro/

Ce i se reproșează lui Florin Cîțu

Este scandal uriaș în PNL. Sunt oameni care acum dezmint informația că ar exista o mișcare amplă în partid pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefie.

Pe surse, Cîțu le-ar fi transmis colegilor că nu va demisiona. Există însă date și privind prezența în această seară a vicepreședinților PNL la Guvern pentru discuta cu Nicolae Ciucă ce să facă mai departe. Iată ce i se reproșează lui Florin Cîţu.

  • proasta gestionare a relației cu partenerii de Coaliție
  • provocarea unui război permanent cu PSD
  • sabotarea lui Nicolae Ciucă în interiorul Coaliției
  • nerespectarea parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis

Potrivit surselor Antena 3, după ce Florin Cîțu a refuzat să-și dea demisia, cei patru prim-vicepreședinți ai partidului au stabilit în urma discuțiilor cu premierul Nicolae Ciucă ca mâine, la prânz să fie convocat Biroul Permanent Național al PNL.

Acesta va convoca Consiliul Național al partidului pentru duminică și va fi începută procedura pentru organizarea congresului extraordinar în 10 aprilie, pentru alegerea unui nou președinte.

Mai mult, liberalii vor propune duminică, în Consiliul Național al partidului ca Dan Vâlceanu să îşi dea demisia din funcția de secretar general.

 

×
Subiecte în articol: PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close