Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan despre Daniel Băluță: "Mi-a dat puțin statistica peste cap"

Rareș Bogdan despre Daniel Băluță: "Mi-a dat puțin statistica peste cap"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a analizat statisticile formațiunii în sectoarele din Bucureşti, la Comitetul Extraordinar de Coordonare al liberalilor din Sector 4.

Rareș Bogdan despre Daniel Băluță: "Mi-a dat puțin statistica peste cap"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   20:50

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune, la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4, că Daniel Băluță i-a „dat puțin statistica peste cap”. În ce privește scorul PNL, Rareș Bogdan e de părere că PNL "va scoate un scor dublu” față de cât îi dădeau cei mai sceptici.

"Vă spun ceva, vom câștiga alegerile. Vom scoate un scor dublu decât ne dădeau cei mai sceptici în urmă cu șase luni sau un an de zile, vorbesc de Partidul Național Liberal, și veți vedea acest lucru. Doar că să aveți încredere în dumneavoastră”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

Referindu-se la primarul Sectorului 4, Rareș Bogdan a afirmat că este un sector care i-a dat bătăi de cap:

"Singurul care m-a încurcat când prezentam și în afara țării și în țară și în diaspora aceste cifre ale succesului autentic în ceea ce privește banii europeni era distinsul domn de aici, Daniel Băluță, care a adus aproape 1 miliard. Norocul meu că e aproape singular: Mi-a dat puțin statistica peste cap”.

Prim-vicepreşedintele PNL s-a referit apoi la sectoarele Capitalei "administrate prost”:

"La Sectorul 1 sau Sectorul 2 trebuie să smulgem aceste sectoare și să le ducem în zona administrațiilor de succes”.

Totodată, Rareș Bogdan a menționat siguranța pe străzi seara și noaptea în București:

"Astăzi în Londra, în cele mai sofisticate zone ale metropolei britanice, în Paris, în Roma, în Berlin, în Madrid sau Bruxelles, șansele să circuli după ora 22.00 până la 2.00 noaptea, mai ales dacă ești doamnă sau dacă ești o persoană mai în vârstă sau dacă ești o doamnă cu un copil fără să ai fiori reci pe spate ba că-ți dispare poșeta, ba poate să fie cineva amenințat... acest lucru în România și în București nu se întâmplă, iar acest lucru spune foarte multe”, a mai spus Rareş Bogdan, potrivit Mediafax.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Daniel Băluţă PNL sector 4
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close