Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: "Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern"

Rareș Bogdan: "Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că singura opțiune a PNL pentru continuarea negocierilor cu PSD este ca primul premier să fie liberal. „Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern”, afirmă el.

Rareș Bogdan: "Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern"
Sursa foto: Hepta
de Dana Musceleanu    |    18 Noi 2021   •   14:19

„Singura opțiune pentru noi pentru a continua discuțiile cu PSD este ca primul premier să fie un premier liberal. Este linie roșie”, spune Rareș Bogdan, citat de Mediafax.

Prim-vicepreședintele PNL afirmă de asemenea că România „are mult de treabă”.

„Voi propune imediat după ce avem propunerea de premier oficială să nu mai dormim și să terminăm. Mie-mi place foarte mult Eugen Ionesco, l-am adorat alături de Cioran și Eliade, dar nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern”, conchide liderul liberal.

Liderii PNL sunt reuniţi în ședință de urgență pentru a stabili numele premierului propus de liberali.

Florin Cîţu, întâlnire de taină cu Iohannis, miercuri seară. Preşedintele nu vrea discuţii cu liberalii în lipsa unui consens cu PSD

La insistenţele celor din PNL, premierul a discutat miercuri seară cu preşedintele pe tema formării noii coaliţii de guvernământ. Klaus Iohannis i-a spus, din nou, să nu vină la el până nu are un consens asupra premierului. Așa că Florin Cîțu ar fi cedat. Potrivit surselor Antena 3, acesta le-ar fi promis liberalilor că astăzi urmează să bată palma cu Marcel Ciolacu pentru Nicolae Ciucă. 

×
Subiecte în articol: PNL PSD Rareș Bogdan Klaus Iohannis
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close