Antena 3 Politică Război în PDL. Poteraş îi retrage sprijinul politic lui Dănuţ Liga. Ce l-a deranjat pe edil

Război în PDL. Poteraş îi retrage sprijinul politic lui Dănuţ Liga. Ce l-a deranjat pe edil

de M.Z.    |    15 Mar 2012   •   09:40
Război în PDL. Poteraş îi retrage sprijinul politic lui Dănuţ Liga. Ce l-a deranjat pe edil
Sursa foto: Foto: Intact Images

Organizaţia PDL Sector 6 a decis să îi retragă sprijinul politic deputatului Dănuţ Liga pentru declaraţiile făcute la adresa liderului acestei organizaţii, a precizat, miercuri, şeful acestei filiale, Cristian Poteraş, potrivit Mediafax.

Poteraş a precizat că atacurile lui Dănuţ Liga la adresa sa şi a partidului au făcut ca Biroul Permanent al organizaţiei PDL sector 6 să hotărască în unanimitate retragerea sprijinului politic pentru Liga.

"Comunicatul de presă al deputatului Dănuţ Liga prin care mă atacă personal este o reacţie necontrolată a acestuia, după ce Biroul Permanent al organizaţiei PDL Sector 6 a hotărât în unanimitate luni seară să-i retragă sprijinul politic. Decizia organizaţiei pe care o conduc a venit ca urmare a atacurilor repetate ale domnului Liga la adresa partidului şi a mea personală. În loc să înţeleagă că politica se face în echipă şi în folosul cetăţenilor, acesta a continuat să facă jocul adversarilor noştri politici", a arătat Cristian Poteraş.

În plus, Poteraş a ţinut să precizeze că el este cel care l-a făcut deputat pe Liga.

"Îi reamintesc lui Dănuţ Liga faptul că, în 2008, şi-a câştigat mandatul de deputat datorită susţinerii pe care i-am arătat-o atunci. Cu alte cuvinte, eu l-am făcut pe el deputat, nu el pe mine primar", a subliniat primarul sectorului 6, Cristian Poteraş.

El a apreciat că "repetarea obsesivă a declaraţiilor de atac ale lui Dănuţ Liga constituie o trădare a intereselor organizaţiei PDL Sector 6, dar şi a PDL Bucureşti".

Poteraş a menţionat faptul că este hotărât să câştige al treilea mandat de primar al sectorului 6 şi să finalizeze proiectele importante de infrastructură aflate în implementare.

Miercuri, secretarul general al PDL Bucuresti, deputatul Dănuţ Liga, a transmis presei un comunicat în care solicită conducerii Partidului Democrat Liberal "să analizeze şi să trateze cu foarte mare atenţie candidaţii pentru poziţiile de primari de sector şi Primaria Capitalei, iar atunci când lucrul acesta s-a stabilit, să fie comunicat către opinia publică într-un mod cât se poate de serios şi de către o persoană cu legitimitatea necesară transmiterii unui asemenea mesaj".

În ceea ce priveşte posibila candidatură a lui Poteraş la Primaria sectorului 6, Liga crede că este "doar o glumă proastă şi în niciun caz o propunere de candidatură serioasă din partea unui partid respectabil aşa cum este Partidul Democrat Liberal".

×
Subiecte în articol: pdl Cristian Poteras sprijin politic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close