Antena 3 Politică George Simion, reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Trebuie găsit un nou ministru care să fie din domeniul sănătății

George Simion, reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Trebuie găsit un nou ministru care să fie din domeniul sănătății

de Georgiana Adam    |    14 Apr 2021   •   18:08
George Simion, reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Trebuie găsit un nou ministru care să fie din domeniul sănătății

După ce marți seara a protestat in fața ministerului Sănătății, cerând demiterea lui Vlad Voiculescu, odată cu plecare acestuia, George Simion spune că AUR este deschis la dialog pentru gasirea unui ministru la Sănătate care să fie din domeniu.

"Este timpul să mergem până la capăt, să facem dreptate pentru România. Demiterea lui Vlad Voiculescu este primul pas, dar ne manifestăm deschiderea la dialog pentru identificarea unui ministru al Sănătății care să provină din domeniul sănătății și pentru revenirea spitalelor la normal. Este cerință noastră nr 1 de pe ordinea de zi.", a declarat George Simion miercuri.

Protest marți în fața Ministerului Sănătății. George Simion: Vrem demisia lui Vlad Voiculescu. Premierul Cîțu este slab, dar o să-l dea AUR afară

Câteva zeci de susținători AUR au ieșit marți seara să protesteze în fața Ministerului Sănătății, cerând demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după tragedia de la Spitalul Victor Babes din Capitala. Printre protestatari se află parlamentari AUR și liderul partidului, George Simion.

”Cerem de două luni şi jumătate, de la 'Matei Balş' încoace, demisia lui Vlad Voiculescu, a lui Raed Arafat. Vlad Voiculescu a promis atunci că va întreprinde măsuri ca românii să nu mai moară de vii în spitale.

Avem accident după accident, scuze după scuze. Am venit ca să nu ne mai acuze nimeni, respectând distanța, purtând mască, suntem sub o sută, pentru a arăta că folosim toate pârghiile necesare ca Vlad Voiculescu să plece.

Noi vrem ca spitalele să nu mai fie împărțite în spitale COVID și non-COVID. E un genocid care se întâmplă. Vrem demisia lui Vlad Voiculescu, nu o să cedăm. Premierul Cîțu este slab, din acest motiv nu îl dă afară. Dar o să-l dea AUR afară.

"Vrem să fie lăsate spitalele cu circuite normale, în funcţie de specializări. Vrem să funcţioneze în continuare Spitalul Foişor, vrem demisia lui Vlad Voiculescu şi nu o să cedăm."

Alianța pentru Unirea Românilor anunțase că va protesta marți în fața Ministerului Sănătății, ”în legătură cu lipsa de răspundere politică de care dau dovadă ministrul Vlad Voiculescu și șeful DSU Raed Arafat în contextul tragediilor recente petrecute în sistemul de sănătate”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close