Antena 3 CNN Politică Reacția lui Ponta, după demisia lui Mihai Tudose din PSD

Reacția lui Ponta, după demisia lui Mihai Tudose din PSD

Reacția lui Ponta, după demisia lui Mihai Tudose din PSD
29 Ian 2019   •   17:10

 Mihai Tudose a demisionat din PSD, după 27 de ani. Fostul premier se va alătura partidului condus de Victor Ponta, Pro România.

Citește și: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD

La scur timp după anunțul demisiei lui Tudose, Victor Ponta a anunțat pe Facebook că fostul său coleg este binevenit în partidul pe care îl conduce.

"Mihai Tudose este binevenit in Echipa ProRomania / experienta lui politica si guvernamentala reprezinta un mare castig pentru proiectul nostru prin care vrem sa oferim o adevarata alternativa social democrata si profesionista la ceea ce avem azi in Romania!

Inteleg insa foarte bine cat de delicat este acest moment pentru el / ca si mine a facut politica doar in PSD / ca si mine a luptat in zeci de campanii electorale alaturi de mij de oameni si nu si-a imaginat vreodata ca va fi obligat sa plece din propria “casa” din cauza unor traseisti si oportunisti care au confiscat PSD/ ca si mine s-a lasat inselat de cativa indivizi care i-au jurat “prietenie” si l-au injunghiat pe la spate fara scrupule/ sper sa reusim la ProRomania sa facem lucrurile bune de care electoratul are nevoie si sa evitam greselile pe care le-am facut impreuna!", a scris Victor Ponta.

sursa: Facebook/ Victor Ponta

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close