Antena 3 CNN Politică Prima reacție a candidatei care l-a băgat pe Victor Ponta în izolare: Am avut două rânduri de măști. M-am testat din responsabilitate

Prima reacție a candidatei care l-a băgat pe Victor Ponta în izolare: Am avut două rânduri de măști. M-am testat din responsabilitate

Aurelia Țaga a avut o primă reacție după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Candidata PRO România la Consiliul Județean Bacău susține că are o formă asimptomatică a bolii, iar colegii de partid cu care s-a întâlnit nu sunt contacți direcți având în vedere că doar în timp ce a făcut poze a stat fără masca chirurgicală.

Prima reacție a candidatei care l-a băgat pe Victor Ponta în izolare: Am avut două rânduri de măști. M-am testat din responsabilitate
de Mirabela Vasile    |    04 Sep 2020   •   18:00

”Este adevărat. Ieri, o colegă de-a mea a fost confirmată COVID pozitiv. Și pentru a fi în siguranță, eu fac o formă asimpomatică la momentul în care vorbim, fără simptome. Colega mea e medic pediatru, din camera de gardă. Eu din responsabilitate față de cei care urma să mă mai întâlnesc, azi m-am oferit să mă testez. 

Întâmplarea face ca testul să fie pozitiv, o formă asimptomatică, și ca urmare trebuie să stau în carantină, conform regulamentului.”, a spus candidata PRO România.

Victor Ponta, obligat să intre în carantină: Mă testez constant!

Eu sunt acasă, atâta timp cât nu am simptome, monitorizez febra sau alte simptome, iar în momentul în care apar manifestări mă voi duce la spital. Din punctul meu de vedere, trebuie să vă dau definiția de caz pentru contactul direct, fără mască 15 minute la mai puțin de un metru jumătate. În această situație se află doar soțul meu.

Doar în momentul în care s-a făcut poză eram fără mască, în rest am avut două rânduri de măști. În momentul în care am vorbit, au fost doar două minute. Nu îi consider contacți direct pe colegii mei de partid”, a zis Aurelia Țaga.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close