Antena 3 CNN Politică Rectorul Politehnicii: Vanghelie să-şi învingă dificultăţile legate de gramatică

Rectorul Politehnicii: Vanghelie să-şi învingă dificultăţile legate de gramatică

Rectorul Politehnicii: Vanghelie să-şi învingă dificultăţile legate de gramatică
20 Mar 2008   •   14:14

Ecaterina Andronescu, rectorul Universităţii Politehnica şi vicepreşedinte al PSD, a fost invitata emisiunii LIVE cu Anca Florea la radio News FM. Ea a comentat recenta desemnare a lui Marian Vanghelie de către PSD pentru a candida la Primăria Capitalei. Ecaterina Andronescu a declarat că speră ca Vanghelie să-şi învingă ?dificultăţile legate de gramatică, pentru a reuşi să învingă în alegeri. Un primar trebuie să fie un bun gospodar, din acest punct de vedere Vanghelie întruneşte condiţiile.?

Fostul ministru al Educaţiei a mai spus în cadrul emisiunii că în România este nevoie de un proiect de lege care să-i ajute pe elevi să stea departe de televizor sau de calculator atunci când sunt singuri şi în acelaşi timp să-i ajute pe părinţii care muncesc.

?Şcoala are un nevoie de un proiect care să se axeze pe educaţie, un after-school în cadrul căruia copiii să poată rămâne după orele de la şcoală, să mănânce să se joace şi astfel, să se întoarcă acasă în acelaşi timp cu părinţii care se întorc de la serviciu, pentru a se evita singurătatea cu televizorul sau cu calculatorul. Şcoala trebuie să fie singura instituţie în care informaţia este selecţionată, noi alegem ce văd şi ce aud cei mici?, a declarat Ecaterina Andronescu.

Aceasta a continuat precizând că şcoala este defavorizată de frecventa schimbare a miniştrilor la Educaţie din ultimii ani. Politica s-a numărat şi ea printre subiectele abordate la emisiunea de la News FM, Andronescu precizând că ?ţara nu are nevoie să ne spunem parerea despre ce a declarat x sau y ci să facem ceva concret. Noi (PSD) nu am reuşit să impunem în agenda publică dezbateri concrete pe proiectele publice de care ţara are cu adevărat nevoie.?

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close