Antena 3 Politică Revoltă în PNL, după fuziunea propusă de Raluca Turcan

Revoltă în PNL, după fuziunea propusă de Raluca Turcan

23 Feb 2017   •   21:05
Revoltă în PNL, după fuziunea propusă de Raluca Turcan
Sursa foto: Foto: Facebook

Deputatul PNL Daniel Gheorghe consideră că orice alăturare a formaţiunii din care face parte alături de USR „e o glumă nereuşită“.

„Rog frumos pe toată lumea să nu mai amestece numele Partidului Naţional Liberal cu USR. PNL are tradiţie, istorie, valori, structuri şi viziune, iar orice alăturare cu USR o consider o glumă nereuşită. PNL apără libertatea, proprietatea si valorile naţionale, nu este un vehicul globalist de promovare a unor interese străine de cea ce este românul prin firea sa! Şi încă ceva, stiu că deseori declaraţiile oamenilor politice sunt interpretate Subiectiv ori scoase din context, dar am convingerea că PNL nu va fuziona nici cu USR, nici cu Vama Veche şi nici cu strada Lipscani ori chioşcul de ziare de la coltul Pieţei Romane!“, a scris Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, în comentariile la postarea sa, Daniel Gheorghe a precizat că declaraţia a fost scoasă din context, cu toate că acest lucru e fals.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close