Antena 3 CNN Politică Roşca Stănescu: Noul partid al lui Tăriceanu, o lovitură foarte dură dată PNL, într-un moment total nepotrivit

Roşca Stănescu: Noul partid al lui Tăriceanu, o lovitură foarte dură dată PNL, într-un moment total nepotrivit

Roşca Stănescu: Noul partid al lui Tăriceanu, o lovitură foarte dură dată PNL, într-un moment total nepotrivit
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Feb 2014   •   19:42

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a mers la o "sinucidere programată", iar planul său de lansare a unui nou partid este "o lovitură foarte dură dată PNL". 

 
Afirmaţiile îi aparţin senatorului independent Sorin Roşca Stănescu, cel care spune că se consideră prieten al lui Tăriceanu, şi au fost făcute de fostul liberal, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
"Mă consider prieten al domnului Tăriceanu. (...) Îmi pare rău pentru el, dar este autorul primei aventuri politice din viaţa sa, pentru că el a fost caracterizat prin cumpătare, prudenţă, un excelent politician, nu ştiu ce s-a întâmplat, nu pot să-mi explic. Nu ştiu dacă nu a fost îmbrobodit de cineva (...) era previzibil eşecul. El a mers la o sinucidere programată, pentru mine e uluitor ce a făcut el şi mă consider prieten cu domnul Tăriceanu când spun asta", a spus Sorin Roşca Stănescu, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
"Este eroarea politică a vieţii unui mare politician", a adăugat Roşca Stănescu.
 
În ceea ce priveşte impactul pe care îl are noul partid asupra PNL, senatorul Roşca Stănescu spune că este "o lovitură dură".
 
"El fiind un personaj de marcă în PNL (Călin Popescu-Tăriceanu - n.r.), este o lovitură foarte dură într-un moment total nepotrivit dată PNL", consideră Stănescu.
 
Întrebat dacă se gândeşte să se înscrie în Partidul Reformator Liberal, noua formaţiune politică lansată astăzi de Călin Popescu-Tăriceanu, politicianul a negat.
 
"Categoric nu mă înrolez în partidul lui", a răspuns Roşca Stănescu, cel care a adăugat că nu crede nici că Tăriceanu va candida la prezidenţiale, pe motiv că nu va putea strânge semnături.

Citiţi şi Început prost pentru partidul lui Tăriceanu. Cei care au anunţat că i se alătură au făcut un pas înapoi
 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close