Antena 3 Politică Rovana Plumb: Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană!

Rovana Plumb: Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană!

05 Mai 2019   •   23:28
Rovana Plumb: Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană!

Eurocandidata PSD Rovana Plumb atacă dur propaganda PNL. Aflată la ziua comunei Petrești, Plumb a desființat câteva din acuzațiile Opoziției.

"Propaganda penelistă spune că marile companii pleacă de la noi din țară! O minciună! Dacă ne uităm pe cifre, vedem că numărul firmelor cu capital străin nou înființate a crescut cu 9,1% în primul trimestru din 2019. Deci companiile vin și înțeleg că trebuie să respecte această țară și regulile ei! Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană! Vor să li se respecte drepturile. Vor plată egală pentru muncă egală! Prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record! Iar rezultatele acestor măsuri încep să se vadă! Tot mai mulți români aleg să rămână să lucreze în țara lor, să nu mai plece să lucreze sezonier în alte țări. Uitați exemplul Germaniei, unde fermierii se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei. Știți de ce? Pentru că astăzi există mai multe locuri de muncă în România! Azi, există salarii mai mari în România! Azi, muncitorii au drepturi în România și sunt tratați cu demnitate! Azi, economia României funcționează! Dar vedem cum PNL luptă zi de zi să blocheze aceste măsuri bune pentru România, să scadă salariul minim!
Nu vom accepta aceste lucruri! Suntem singurii care ne batem pentru ca România să fie demnă în Europa! Urmează negocierile pentru următorul buget al Uniunii Europene, când se împart banii între statele membre, de aceea e important să avem patrioți la Bruxelles, care să știe cum să negocieze pentru România și să obțină fondurile pe care le merităm. Vrem ca reprezentanții României la Bruxelles să promoveze România! Haideţi împreună să-i oferim locul pe care îl merită în Europa! Pentru că România merită mai mult!”", a declarat Rovana Plumb.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close