Antena 3 CNN Politică Să trăiţi... dacă mai puteţi! Traian Băsescu la 60 de ani. Ce-i uraţi preşedintelui de ziua lui?

Să trăiţi... dacă mai puteţi! Traian Băsescu la 60 de ani. Ce-i uraţi preşedintelui de ziua lui?

Să trăiţi... dacă mai puteţi! Traian Băsescu la 60 de ani. Ce-i uraţi preşedintelui de ziua lui?
Sursa foto: Foto: Mediafax/Marian Hanciarec
de O.P.    |    04 Noi 2011   •   08:04

Preşedintele României, Traian Băsescu împlineşte astăzi vârsta onorabilă de 60 de ani. Încă din 2004 este în fruntea ţării noastre şi ne conduce pe "marea agitată a crizei".

Din dorinţa de a fi un preşedinte jucător, Traian Băsescu a acţionat în diverse moduri care au stârnit nemulţumiri în rândul clasei politice, mai puţin în rândurile partidului condus până la funcţia de preşedinte, PDL.

"Mici" controverse prezidenţiale

Ziarul "Jurnalul Național" a scris că în perioada în care a deținut diferite funcții publice între 1994 și 2001, Traian Băsescu și familia sa au obținut echivalentul a peste un milion de dolari din fondurile destinate României prin programul PHARE-UE pentru firmele lor.  Traian Băsescu a negat la data de 17 martie 2008 informațiile apărute în Jurnalul Național printr-un comunicat de presă.

În timpul unui miting electoral la Ploiești în anul 2004 Traian Băsescu apărea într-un film scurt ca dând un dos de palmă peste față unui copil aflat lângă scenă.Confruntat în direct cu fragmentul audio-video, Băsescu a spus că nu-și amintește despre ce era vorba. Administrația prezidențială a solicitat INEC (Institutul Național pentru Expertize Criminalistice) o verificare a filmului, institutul confirmând că filmul prezentat de televiziuni nu este autentic.

 
 


Vă invităm să vedeţi FOTOGRAFII inedite cu preşedintele de-a lungul anilor şi să scrieţi urarea voastră pentru el.




×
Subiecte în articol: presedintele Romaniei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close