Antena 3 CNN Politică Senatorii PSD vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Berceanu

Senatorii PSD vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Berceanu

Senatorii PSD vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Berceanu
Sursa foto: Radu Berceanu
22 Mar 2010   •   13:30

Parlamentarii PSD de la Senat vor depune săptămâna viitoare o moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, democrat-liberalul Radu Berceanu, pe care-l vor acuza de modul în care au fost încheiate unele contracte pentru construirea şi mentenenţa unor drumuri naţionale, dar şi de starea actuală a infrastructurii rutiere din România.

Potrivit preşedintelui PSD, Victor Ponta moţiunea simplă are ca obiect "toate neregulile constatate în zona Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii", în primul rând, "pierderea locurilor de muncă" în cadrul societăţilor de căi ferate şi contractele de infrastructură negociate şi semnate de minister.

Ponta a dat asigurări că "întreaga energie" a PSD va fi concentrată pe moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, care se va dezbate şi vota în plenul Camerei Deputaţilor luni după-amiază.

Ponta a criticat şi măsurile luate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, susţinând că acestea au încurajat creşterea şomajului şi diminuarea salariilor şi a pensiilor.

"Reconfirm decizia politică a PSD, de a susţine punctul de pensie de 45% raportat la salariul mediu brut pe economie, este o soluţie pentru care ne vom bate cu toate mijloacele specifice opoziţiei şi pe care o consideră nenegociabilă", a mai spus Ponta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close