Antena 3 CNN Politică Senatorul liberal Puiu Haşotti exclude orice o guvernare alături de PDL, cel puţin până în 2012

Senatorul liberal Puiu Haşotti exclude orice o guvernare alături de PDL, cel puţin până în 2012

Senatorul liberal Puiu Haşotti exclude orice o guvernare alături de PDL, cel puţin până în 2012
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Noi 2010   •   14:39

Senatorul liberal Puiu Haşotti exlude orice guvernare alături de PDL cel puţin până în 2012 şi susţine că nu poate fi coleg cu cei care au trădat PNL şi s-au alăturat democrat-liberalilor, informează Mediafax.
  
  "Cel puţin până în 2012 o guvernare PNL-PDL nu este posibilă din mai multe motive. Unul, la care ţin eu foarte mult, este acela că nu putem să fim din nou colegi cu cei care au fost la noi, ne-au trădat şi după acest act condamnabil au găsit de cuviinţă să ne şi împroaşte cu lături după ce i-am făcut miniştri, parlamentari, secretari de stat etc. Personal, nu văd cum aş putea colabora cu Gheorghe Flutur, cu Cristian Boureanu, cu Berca, cu mulţi, cu mulţi alţii", a declarat Haşotti, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.
   
De asemenea, senatorul liberal susţine că este nevoie de o colaborare cât mai strânsă a Opoziţiei în plan parlamentar chiar dacă între cele PNL şi PSD există diferenţe, unele normale în viziunea lui Puiu Haşotti.
  
"Am făcut un apel pentru o cooperare coorentă a opoziţiei în Parlament. (...) Între PNL şi PSD nu există divergenţe, există diferenţe. Sunt absolut normale pentru că sunt partide cu doctrine diferite, cu atitudine diferite economice, sociale samd", a mai spus senatorul liberal.

×
Subiecte în articol: PNL pdl guvernare Puiu Hasotti senator
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close