x close

Senatul NU a votat începerea urmăririi penale în cazul lui Vosganian

de S.T.    |    07 Oct 2013   •   17:29
Senatul NU a votat începerea urmăririi penale în cazul lui Vosganian 534 Foto: Agerpres

Secretarul Comisiei juridice a Senatului, Doina Federovici (PSD), a precizat, luni, în plenul Senatului, că, în urma unui vot egal în comisie, solicitarea Parchetului privind începerea urmăririi penale împotriva senatorului Varujan Vosganian NU a fost admisă, scrie Mediafax.
   
"Întrucât nu a întrunit numărul de voturi necesar, solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie adresată Senatului României în vederea formulării cererii de începere a urmăririi penale împotriva domnului senator Varujan Vosganian nu fost admisă", a spus aceasta.
   
Ea a menţionat că din totalul de zece membri ai comisiei prezenţi, cinci au votat "pentru" şi cinci "împotrivă".
    
Senatul a început, luni, dezbaterea referitoare la solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva lui Varujan Vosganian.
   
La şedinţa Comisiei juridice din 1 octombrie, o jumătate din senatorii prezenţi a votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind începerea urmăririi penale împotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealaltă jumătate s-a pronunţat împotriva solicitării.

Ministrul Economiei este acuzat de complot şi subminarea economiei naţionale. În acelaşi dosar este acuzat şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Citeşte mai multe despre:

urmarire penala Varujan Vosganian Senat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati