Antena 3 Politică Senatul NU a votat începerea urmăririi penale în cazul lui Vosganian

Senatul NU a votat începerea urmăririi penale în cazul lui Vosganian

de S.T.    |    07 Oct 2013   •   17:29
Senatul NU a votat începerea urmăririi penale în cazul lui Vosganian
Sursa foto: Foto: Agerpres

Secretarul Comisiei juridice a Senatului, Doina Federovici (PSD), a precizat, luni, în plenul Senatului, că, în urma unui vot egal în comisie, solicitarea Parchetului privind începerea urmăririi penale împotriva senatorului Varujan Vosganian NU a fost admisă, scrie Mediafax.
   
"Întrucât nu a întrunit numărul de voturi necesar, solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie adresată Senatului României în vederea formulării cererii de începere a urmăririi penale împotriva domnului senator Varujan Vosganian nu fost admisă", a spus aceasta.
   
Ea a menţionat că din totalul de zece membri ai comisiei prezenţi, cinci au votat "pentru" şi cinci "împotrivă".
    
Senatul a început, luni, dezbaterea referitoare la solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva lui Varujan Vosganian.
   
La şedinţa Comisiei juridice din 1 octombrie, o jumătate din senatorii prezenţi a votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind începerea urmăririi penale împotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealaltă jumătate s-a pronunţat împotriva solicitării.

Ministrul Economiei este acuzat de complot şi subminarea economiei naţionale. În acelaşi dosar este acuzat şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close