Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Bătălia finală! Cine minte şi cine fură?

Sinteza Zilei: Bătălia finală! Cine minte şi cine fură?

Sinteza Zilei: Bătălia finală! Cine minte şi cine fură?
10 Iun 2008   •   22:07

?PSD nu are niciun fel de interes ca Sorin Oprescu să câştige primăria Bucureştiului. Nici Ion Iliescu nu are interesul pentru că domnia sa doreşte să fie cel mai mare din PSD?, a declarat Ion Cristoiu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de marţi seară. Declaraţia a fost făcută în plină campanie electorală, cu cinci zile înainte de turul al doilea al alegerilor.

?PSD are nişte interese de afaceri în Bucureşti, prin clientela sa. Trebuie să fii nebun să crezi, ca om de afaceri că poţi face un aranjament cu un primar independent, dintr-un singur motiv: primarul independent nu are nimic din Consiliu.Toate escrocheriile din Bucureşti, turnurile, retrocedările, terenurile, borduriada s-au făcut prin hotărâri de Consiliu?, a continuat invitatul permanent al emisiunii, Ion Cristoiu.

De asemenea, ?nici PD sau PD-L nu au intentia să iasă Sorin Oprescu? pentru că dacă ?acesta câştigă, personalităţile mai rebele precum Crin Antonescu, Norica Nicolai sau Victor Ponta din PSD vor spune că fac şi ele la fel, vor dori să candideze ca independenţi?, a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul consideră că ?dacă vrem să reformăm clasa politică trebuie să sprijinim independenţii.?



Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close