Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Berlusconi şi Băsescu umilesc România?

Sinteza Zilei: Berlusconi şi Băsescu umilesc România?

Sinteza Zilei: Berlusconi şi Băsescu umilesc România?
08 Iul 2008   •   23:21

"Dezastrul se vede acum, când securitatea cetăţenilor români este periclitată în Europa comunitară, şi cei care au în grijă această securitate nu fac nimic?, a declarat analistul Valentin Stan la emisiunea Sinteza Zilei de marţi seară.?Mai mult, avem câteva minţi înfierbântate în această ţară care (...) strigă în gura mare: Ťfoarte bine le face Berlusconi ţiganilor ălora frate!ť, eventual Ťsă-i deporteze, să-i ducă în lagăreť?, a continuat Valentin Stan.

Acesta este de părere că ar fi? bine să-i mai răcim la cap pe Ťbăieţiiť aştia şi să le arătăm că umilinţa este pentru toţi românii şi că ce fac băieţii aştia în Italia este o sfidare la adresa nu a bunului simţ şi a democraţiei ci a însăşi fiinţei umane în genere, fie că e ţigan, român, chinez sau papuaş?, a subliniat analistul Valentin Stan.

Declaraţia lui Valentin Stan a fost făcută ca urmare a campaniei de amprentare a rromilor din Italia demarată de autorităţile din Peninsulă. Acesastă iniţiativa a provocat reacţii aprinse şi în Plenul Parlamentului European.

"Ceea ce se întamplă acum se reflectă foarte bine în presă, deja avem un tumult în Parlamentul European, poate ar trebui să spunem cine s-a ridicat în parlamentul european?, a declarat Valentin Stan. "Bravo liberalilor! Avem iniţiative ale liberalilor noştri care alături de cei europeni sponsorizează o Rezoluţie în Parlamentul European împotriva abuzurilor guvernului Berlusconi?, a mai spus analistul Valentin Stan în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close