Antena 3 Politică Sinteza zilei. Cătălin Cherecheș, dezvăluiri halucinante despre Florian Coldea

Sinteza zilei. Cătălin Cherecheș, dezvăluiri halucinante despre Florian Coldea

23 Mai 2017   •   21:34
Sinteza zilei. Cătălin Cherecheș, dezvăluiri halucinante despre Florian Coldea

Primarul de la Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a vorbit în direct la emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, moderată de Mihai Gândea, despre momentul în care a fost invitat la ministrul Apărării de atunci Gabriel Oprea, într-o camera din spate, fără ferestre, era acolo și generalul Coldea și domnul Dâncu și au vorbit acolo depre o formațiune care se forma tocmai pentru a face majoritate, fiind vorba despre UNPR. Cum participa generalul Coldea la aceste întâlniri și mai ales cum I s-a propus să fie ofițer.

„Am devenit parlamentar independent, după care m-a abordat domnul Oprea și m-a invitat la dânsul la minister, el fiind plecat mult mai devreme din PSD și a devenit ministrul Apărării Naționale. Am participat acolo, la un moment dat l-am dus și pe domnul Diaconescu. Și atunci a existat, înainte de înființarea propriu-zisă a partidului, în 1 mai 2010, a existat momentul în care, invitați și noi fiind de domnul Oprea, alături de Șerban Mihăilescu cel care creiona statutul și actul constitutive al partidului, am participat și eu și l-am văzut acolo pe domnul Dâncu, dar am mai văzut și un domn înalt, brunet la acea vreme, un domn despre care nu știam cum se numește, dar o prezență respectată de toți cei aflați în acel spațiu închis, fără ferestre, din spatele cabinetului Ministrului Apărării Naționale. După ceva vreme am fost informat, respectiv am și vizualizat că acel om este Florian Coldea. Din perspectivă legală nu cred că există o problemă”, a dezvăluit Cătălin Cherecheș.

Sinteza Zilei. Dezvăluiri uluitoare: Legăturile Coldea-Oprea-Cherecheș

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close