Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Secretele operațiunii de dărâmare a Guvernului

Sinteza zilei. Secretele operațiunii de dărâmare a Guvernului

Sinteza zilei. Secretele operațiunii de dărâmare a Guvernului
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    21 Mai 2018   •   22:36

Liderul PNL, Ludovic Orban, o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare, prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

Plângerea îl vizează şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru divulgarea de informaţii secrete de stat.

FRAGMENTE DIN DENUNȚUL LUI LUDOVIC ORBAN:

„a) Legătura cu o putere sau organizație străină ori cu agenți ai acestora.

Astfel cum am arătat, făptuitoarea Dăncilă Vasilica Viorica a realizat în perioada 25-26 aprilie 2018 o vizită în statul Israel, după ce în prealabil a decis în Guvern că România își va muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim. În cadrul acestei vizite, făptuitoarea a intrat în contact direct cu reprezentanți ai statului Israel *putere străină.

Mai mult, Partidul Social Democrat (partid al cărei Președinte Executiv este doamna Dăncilă Vasilica Viorica) a angajat drept consultanți o serie de companii și/ sau persoane fizice din Israel, cum ar fi (conform informațiilor din presă):

– Moshe Klughaft;

– Sefi Shaked;

– Asaf Einsin.”

Jurnalistul Attila Somfalvi a stat de vorbă cu cei trei consultanți israelieni care apar în plângerea lui Ludovic Orban.

„La început, nu știau dacă să râdă sau să plângă(...). Sunt trei specialiști pe care eu îi știu de peste zece ani”, a spus jurnalistul, luni seară, la Antena 3.

„După ce s-au calmat, au ieșit la atac în mod clar. Au explicat publicului că nu este nicio legătură între ei și un organ de securitate, sunt profesioniști și atât”, a mai spus el.

Moshe Klughaft a spus că „cineva din opoziția din România a citit prea multe cărți de spionaj”.

„Nu avem nicio legătură cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ar fi bine dacă domnul Orban și-ar retrage fanteziile, iar dacă nu o să recurgem la lege pentru a-l opri”, a declarat Moshe Klughaft.

 

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close