Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Top engleză de baltă. Vă simţiţi bine reprezentaţi?

Sinteza Zilei: Top engleză de baltă. Vă simţiţi bine reprezentaţi?

Sinteza Zilei: Top engleză de baltă. Vă simţiţi bine reprezentaţi?
02 Iul 2008   •   22:07

?Surprinzător cât de bine vorbesc americanii engleza?, a declarat Ion Cristoiu despre ?conversaţia? Condoleezzei Rice cu fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu. Emisiunea Sinteza Zilei de miercuri seară a tratat subiectul gafelor făcute de oficialii români în ceea ce priveşte stăpânirea limbii engleze. Adrian Ciroianu, fostul ministru de Externe al României a ocupat locul doi în topul acestor gafe, prezentate în cadrul emisiunii.



Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, s-a situat pe poziţia a treia în topul ?englezei de baltă?.



?Mie îmi place, este extraordinar. Eu, care nu înţeleg engleza, îl înţeleg, ceea ce este o mare calitate. E primul vorbitor de engleză pe care îl înţeleg fără efort chiar?, a spus Ion Cristoiu despre discursul în engleză al lui Ion Iliescu.

?Domnului Ion Iliescu nu-i cer pentru că la Moscova nu se făcea engleză, dar domnul Traian Băsescu a fost căpitan de vas, se ducea prin port unde trebuia să ştie. În Plus domnul Ion Iliescu ştie rusă foarte bine, în timp ce domnul Traian Băsescu nu ştie?, a precizat invitatul permanent al emisiunii, Ion Cristoiu, despre ocupantul primei poziţii în topul ?englezei de baltă?, Traian Băsescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close