Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: "După ce cazi din pom, stai şi te gândeşti"

Sorin Oprescu: "După ce cazi din pom, stai şi te gândeşti"

Sorin Oprescu: "După ce cazi din pom, stai şi te gândeşti"
11 Apr 2008   •   15:06

Sorin Oprescu este marele perdant al deciziei de vineri din cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD. După ce a avertizat în repetate rânduri că va candida ca independent la Primăria Generală a Capitalei, în cazul în care nu obţine susţinerea partidului, Oprescu a declarat acum că încă se mai gândeşte la ce hotărâre să adopte. ?După ce cazi din pom, stai şi te gândeşti. Am să mă sfătuiesc cu echipa mea, cu oamenii din jurul meu, care mă cunosc. Important este să se ţină seama de bucureşteni?, a declarat senatorul, pentru Mediafax.

Sorin Oprescu este senator şi preşedinte al Colegiului Medicilor din Bucureşti. Până astăzi, sondajele de opinie îi dădeau cele mai mari sanşe să ajungă în al doilea tur al alegerilor şi să câştige. Un punct slab pentru candidatul Sorin Oprescu ar fi însă cele două eşecuri pe care le-a suferit, în competiţia pentru Primăria Capitalei, în 1998 şi în 2000.

În 2005 a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD, în faţa lui Adrian Năstase, iar în 2006 pe cea de preşedinte al partidului împotriva lui Mircea Geoană. Singura sa victorie politică a fost alegerea în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti, în iulie 2006, din care a demisionat şase luni mai târziu.

Antena 3

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close