Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu, despre acuzaţiile ANI: Agenţia răspunde la comanda lui Băsescu

Sorin Roşca Stănescu, despre acuzaţiile ANI: Agenţia răspunde la comanda lui Băsescu

Sorin Roşca Stănescu, despre acuzaţiile ANI: Agenţia răspunde la comanda lui Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Oct 2013   •   20:58

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, acuzat de ANI de incompatibiliate şi fals în declaraţii, a spus că procurorii "au răspuns" tot timpul la comanda preşedintelui şi nu numai.

 
"Procurorii au răspuns tot timpul la comanda a două persoane, Traian Băsescu şi Monica Macovei, nu e niciun fel de secret. Eu am criticat Agenţia Naţională de Integritate (ANI) de ani de zile pentru asta, este un experiment românesc, în alte ţări nu există o astfel de instituţie. 
 
În plus, ANI s-a făcut vinovată de mitralierea, de ani de zile, a unor adversari ai lui Traian Băsescu", a comentat, marţi, Sorin Roşca Stănescu, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Senatorul liberal a replicat că niciuna dintre acuzaţiile Agenţiei de Integritate nu este adevărată şi va face plângere penală.

ANI a constatat că senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a fost în incompatibilitate până în martie, întrucât a fost şi administratorul unei firme, instituţia sesizând totodată Parchetul pentru că acesta nu a trecut în declaraţia de avere depozitele copiilor săi minori, la bănci din România şi Elveţia.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close