Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu: Îmi cer scuze pentru referirile la persoană pe care le-am făcut. Mă voi bate în continuare pentru ideile mele politice

Sorin Roşca Stănescu: Îmi cer scuze pentru referirile la persoană pe care le-am făcut. Mă voi bate în continuare pentru ideile mele politice

16 Mai 2013   •   21:02
Premierul Victor Ponta a ameninţat cu ruperea USL din cauza declaraţiilor făcute de Sorin Roşca Stănescu despre modul în care s-a desfăşurat ancheta în cazul judecătorului Bârsan.

În cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea Subiectiv, Sorin Roşca Stănescu şi-a cerut scuze pentru "referirile la persoană" pe care le-a făcut.

Singurul gest pe care l-am şi făcut a fost să-mi cer scuze pentru ceea ce este denumit „atac la persoană”, pentru referirile la persoană pe care le-am făcut atunci când am spus că am sentimentul că domnul Victor Ponta este şantajat sau şantajabil” a declarat senatorul Sorin Roşca Stănescu.

În rest, mă voi bate în continuare pentru ideile politice pe care le am” a mai spus senatorul.

Conducerea PNL mi-a reproşat faptul că am facut unele atacuri la persoană, (...) mă voi abţine de la asemenea atacuri pe viitor” a adăugat Sorin Roşca Stănescu.

Întrebat dacă are intenţia să demisioneze, Sorin Roşca Stănescu a răspuns: „Sub nici o formă”.

 

 

 

×
Parteneri
Cât mai ține frigul: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
x close