Antena 3 CNN Politică Sulfina Barbu: Şeitan nu are acordul conducerii PDL pentru eliminarea alocaţiilor

Sulfina Barbu: Şeitan nu are acordul conducerii PDL pentru eliminarea alocaţiilor

Sulfina Barbu: Şeitan nu are acordul conducerii PDL pentru eliminarea alocaţiilor
Sursa foto: Sulfina Barbu
19 Feb 2010   •   14:18

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, vineri, că ministrul Muncii, Mihai Şeitan nu are girul politic din partea conducerii partidului pentru propunerea de eliminare a alocaţiilor pentru cei cu venituri mari. Ea a susţinut că acest subiect nu a fost discutat până acum în şedineţele conducerii PDL,
"Am aflat şi eu acum, trebuie să vă mărturisesc că domnul ministrul nu a discutat în interiorul partidului acest subiect. Nu avem o propunere în acest sens, dar vă promit că OFPDL îl va întreba ce intenţii există la nivelul ministerului pe acest subiect şi ne vom contura un punct de vedere", a afirmat Barbu.
Ea a susţinut că Şeitan "nu are un gir politic pentru a face un astfel de demers, din cunoştinţele sale, la nivelul BPN".
Sulfina Barbu s-a pronunţat pentru o analiză şi o dezbatere publică pe acest subiect, alocaţia fiind un drept universal al copiilor.
"Nu ştiu motivaţia dumnealui, dacă se gândeşte la o diferenţiere, pe ce criterii se bazează. Nu pot să comentez", a mai declarat preşedintele OFPDL.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close