Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Băsescu are o atitudine de suveran înconjurat de lachei

Tăriceanu: Băsescu are o atitudine de suveran înconjurat de lachei

Tăriceanu: Băsescu are o atitudine de suveran înconjurat de lachei
18 Mar 2008   •   16:50

A mai rămas mai bine de o lună până la startul campaniei electorale, dar partidele se antrenează deja pentru atac. Liderul liberal Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu că încearcă să distrugă PNL şi îi sfătuieşte pe liberali să nu ezite să riposteze la orice asalt politic, indiferent de unde vine el. Vizate sunt PD-L şi PSD. Tăriceanu spune că Băsescu are atitudine de suveran şi că se înconjoară de oameni pe care-i tratează ca pe lachei.

?Românii nu sunt atât de naivi şi nu doresc o Românie condusă de o singură persoană, ca Băsescu, care îi tratează pe ceilalţi din jurul său ca pe nişte lachei?, a usţinut Tăriceanu.

Premierul nu i-a ocolit nici pe rivalii săi politici din PD-L, pe care îi acuză că au uitat ajutorul pe care l-au primit din partea liberalilor în 2004, atunci când PD era un partid pe cale de dispariţie.

Replica democrat-liberalilor a venit de la vicepreşedintele partidului, Cezar Preda. El i-a amintit lui Tăriceanu că, în 2004, PNL a fost adus la guvernare de PD şi de Traian Băsescu, iar că acum este menţinut la putere de PSD.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close