Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, despre crima din Dâmboviţa: În campanie, bătălia nu se dă cu pumnul!

Tăriceanu, despre crima din Dâmboviţa: În campanie, bătălia nu se dă cu pumnul!

Tăriceanu, despre crima din Dâmboviţa: În campanie, bătălia nu se dă cu pumnul!
09 Iun 2008   •   16:10

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a făcut o declaraţie de presă la Palatul Victoria pe tema crimei electorale, petrecute duminică, în judeţul Dâmboviţa. Premierul a făcut apel la calm către liderii partidelor politice, avertizând că ?încrâncenarea? a trecut deja peste ?limitele admisibile?. ?În campania elecorală, bătălia nu se dă cu pumnul!?, a avertizat Tăriceanu, făcând referire la tragicul accident din Dâmboviţa.

Pentru a fi evitate astfel de incidente, premierul i-a cerut ministrului de Interne Cristian David să ia măsuri sporite de securitate. Siguranţa celor implicaţi în campania electorală nu se rezumă însă la forţa Ministerului de Interne, ci implică o atitudine corectă în primul rând din partea actorilor politici, a încheiat Tăriceanu.

APELUL PREMIERULUI:


Replica premierului vine după un accidentul petrecut duminică, căruia i-a căzut victimă un susţinător al PD-L. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, făcea parte din caravana democrat-liberalilor. Aflat într-o acţiune de campanie electorală în satul Mogoşeşti, judeţul Dâmboviţa, el a fost înjunghiat mortal de o persoană nemulţumită de candidatul democrat-liberal din localitate. Nu se ştie încă dacă agresorul este membru al vreunui partid, însă crima a scandalizat opinia publică. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc atacul.

CITEŞTE ŞI DÂMBOVIŢA: UN BĂRBAT DIN CARAVANA PD-L A FOST ÎNJUNGHIAT MORTAL

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close