Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, la întâlnire cu Oprescu. Guvernul va alege o firmă care va verifica Electrocentrale Bucureşti

Tăriceanu, la întâlnire cu Oprescu. Guvernul va alege o firmă care va verifica Electrocentrale Bucureşti

Tăriceanu, la întâlnire cu Oprescu. Guvernul va alege o firmă care va verifica Electrocentrale Bucureşti
08 Iul 2008   •   11:48

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu şi premierul Călin Popescu-Tăriceanu s-au întâlnit, marţi, la Palatul Victoria. Cei doi au discutat despre o eventuală scumpire a căldurii pentru bucureşteni. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că Guvernul va alege o firmă de audit care să verifice la Electrocentrale Bucureşti structura costurilor şi modalităţile de reducere a cheltuielilor.

Acelaşi premier a mai spus că unul dintre subiectele discutate la întâlnirea cu primarii a vizat datoriile Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) faţă de Electrocentrale, precizând că nu există un control riguros al cheltuielilor publice, ceea ce determină costuri exagerate pentru producerea energiei termice.

Subiectul a fost pus pe ordinea de zi, după ce directorul RADET, Virgil Ramba, a anunţat, luni, că a primit o solicitare de majorare a preţului la gigacalorie, pe care a înaintat-o primarului general, Sorin Oprescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close