Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: PNL demarează operaţiunea Porţi Deschise, pentru atragerea de noi membri

Tăriceanu: PNL demarează operaţiunea Porţi Deschise, pentru atragerea de noi membri

Tăriceanu: PNL demarează operaţiunea Porţi Deschise, pentru atragerea de noi membri
02 Iul 2008   •   19:18

Liberalii vor să primenească clasa politică, în prag de alegeri parlamentare. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat astăzi că PNL demarează operaţiunea „porţi deschise”, pentru a atrage noi membri în partid. „PNL îşi deschide uşile pentru atragererea de noi membri, care cred în politică. Vrem să îi pregătim pe cei care vor să se adreseze electoratului larg întâi cu o competiţie internă”, a precizat preşedintele interimar al PNL.

Tăriceanu a vorbit şi despre oamenii pe care liberalii îi doresc în interiorul partidului. Este vorba despre medici, profesori, categorii socio-profesionale care ar putea ajuta PNL-ul în procesul de reconstrucţie. „Dorim să creăm un laborator de proiecte şi idei, care să ne folosească în legislaturile viitoare”, a precizat liderul liberal. Şi asta pentru că o ţară europeană nu îşi poate permite să rămână la acelaşi nivel de ambiţii şi obiective ca până acum, a încheiat Tăriceanu.

Declaraţia de presă a avut loc la sediul PNL, alături de Tăriceanu fiind fostul preşedinte al Organizaţiei de Bucureşti Ludovic Orban şi vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close