Antena 3 CNN Politică Tensiuni în PNL pe lupta pentru putere. Roman: E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului

Tensiuni în PNL pe lupta pentru putere. Roman: E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului

Sunt tensiuni uriaşe în interiorul PNL. Deputatul Florin Roman spune că e nevoie ca de aer de împrospătarea imaginii partidului. 

Tensiuni în PNL pe lupta pentru putere. Roman: E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   12:30

Roman scrie pe Facebook că 2021 este anul Congresului PNL în care trebuie aleşi lideri puternici, în contextul în care liberalii au de dus lupte atât cu opoziţia, cât şi cu propriii aliaţi. 

Poziția lui Florin Roman vine după ce acesta a criticat felul în care PNL şi-a ales noii miniştri şi a renunţat la Marcel Vela, Nelu Tătaru, Violeta Alexandru, Marcel Boloş.

Florin Roman: 2021 e anul Congresului în PNL, pierderea alegerilor a învolburat apele în partid

"2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. Guvernul Cîţu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu "garda pretoriană" a lui Barna și Cioloș. 

În Parlament, se anunță o luptă pe viață și pe moarte cu un PSD care știe să facă opoziție la baionetă, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintaă de toți "partenerii" politici. 

E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a început deja", a scris Florin Roman, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Florin Roman
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close