Antena 3 CNN Politică Teodor Meleşcanu: Guvernul Boc 3, până la alegeri (VIDEO)

Teodor Meleşcanu: Guvernul Boc 3, până la alegeri (VIDEO)

Teodor Meleşcanu: Guvernul Boc 3, până la alegeri (VIDEO)
04 Noi 2009   •   23:01

Guvernul propus de Lucian Croitoru a picat, miercuri, la votul de validare din Parlament. 251 de senatori şi deputaţi au votat împotriva acestei formule şi doar 190 au fost "pentru". După aflarea rezultatului, Lucian Croitoru a declarat că misiunea lui s-a încheiat. Tot miercuri, Traian Băsescu a declarat că intenţionează să desemneze un nou premier care ?să şi treacă?.

Toate aceste subiecte au fost dezbătute în emisiunea Sinteza Zilei care i-a avut ca invitaţi pe Teodor Meleşcanu, Victor Ponta, Daniel Barbu, Mugur Ciuvică şi Sorin Roşca Stănescu.

?E clar că domnul Croitoru s-a aflat într-o misiune şi a făcut un joc comandat?, a declarat Sorin Roşca Stănescu. Potrivit jurnalistului, misiunea lui Croitoru a fost ca Guvernul să nu treacă.

Victor Ponta a declarat că singura nominalizare la funcţia de premier pe care ar susţine-o ar fi cea a lui Klaus Iohannis. ?Atunci când pui un premier care să nu treacă, înseamnă că abuzezi de poziţia pe care o ai?, a declarat politicianul cu referire la declaraţia preşedintelui Băsescu.

Şi Teodor Meleşcanu a declarat că susţine nominalizarea lui Klaus Iohannis la funcţia de prim-ministru al României. Iohannis a fost desemnat de toate partidele pornind de la ideea că are capacitatea de a-şi construi un Guvern de tehnocraţi care să scoată România din criză, susţine politicianul.

Însă, varianta cea mai probabilă, susţin invitaţii emisiunii Sinteza Zilei, este ca Emil Boc să rămână în continuare premier.

INVITAŢII EMISIUNII Sinteza Zilei, DESPRE POSIBILUL ?GUVERN BOC 3?:





Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close