Antena 3 CNN Politică Tineretul PDL cere schimbări în partid. Elena Udrea ar putea prelua interimatul PDL Bucureşti (VIDEO)

Tineretul PDL cere schimbări în partid. Elena Udrea ar putea prelua interimatul PDL Bucureşti (VIDEO)

Tineretul PDL cere schimbări în partid. Elena Udrea ar putea prelua interimatul PDL Bucureşti (VIDEO)
19 Iun 2010   •   13:58



Taxe tratate cu cosmetizare în partid. Tinerii din PDL cer schimbări în echipa premierului Emil Boc, iar surse democrat-liberale susţin că Elena Udrea va prelua conducerea interimară a PDL Bucureşti. Însă remanierea Guvernului nu este dorită de aripa veche a partidului.

Luptele interne din PDL s-au înteţit după ziua de marţi. Acum Cabinetul Boc pare atacat chiar din interior. Unii dintre democrat-liberali cred că sunt miniştri care ar trebui să elibereze fotoliile de la Palatul Victoria. Deputatul PDL Mihail Hărdau i-a spus premierului că trebuie să-i de-a poporului "sânge" după circul din Parlament, sugerând că ar trebui să cadă nişte capete din actualul cabinet. Alte voci din partid sunt de părere că ar trebui să aştepte următoarea mişcare a opoziţiei şi apoi să se ia o decizie.

Aşa că democrat-liberalii au hotărât să se strângă iar la Snagov într-o întâlnire informală în care să dezbată atât soarta partidului cât şi pe cea a Guvernului, reuniune la care este aşteptat şi Traian Băsescu.

Sunt voci care spun că preşedintele vrea să scape de greii partidului şi să-i aducă pe cei pe care îi controlează în totalitate. Liberalul Teodor Atanasiu susţine că Traian Băsescu vrea să dea la o parte tripleta Berceanu - Videanu - Blaga.

Atanasiu mai spune că preşedintele vrea ca Elena Udrea să aibă mai multă putere. Zvonurile despre o iminentă numire a ministrului Turismului la cârma organizaţiei PDL Bucureşti vin să susţină această variantă.

Partenerii de guvernare ai PDL susţin mai degrabă o restructurare a agenţiilor guvernamentale decât o remaniere.



Antena 3

Foto: INTACT Images

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Emil Boc tineret partid
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close